UITDAGENDE KLUS AAN DE HANZELAAN IN ZWOLLE

Think Building & Construction uit Drunen nam als tip van een goede connectie contact op met Lorel Totaal BV voor de ondersteuning bij het verwijderen van ventilatieschachten in een woning aan de Hanzelaan in Zwolle. Wat begon bij een enkele klussen voor het plaatsen van vloerdelen, liep uit op opeenvolgende opdrachten ter ondersteuning van de gebouwen.

“De opdracht zou drie tot vier weken duren, maar er kwam steeds zoveel werk bij dat we daar nog steeds bezig zijn. Elke keer als er iets in een gebouw gedaan wordt, is er op een andere plek in het gebouw weer ondersteuning nodig. Hiervoor maken wij dan weer de constructies,” vertelt Arnoud, de uitvoerder. Er staan drie gebouwen aan de Hanzelaan waaraan Think Building & Construction werkt. Het werk aan het tweede gebouw is inmiddels zo goed als afgerond, daarna zal Argaro zich aansluiten bij het derde gebouw. Op het moment helpt Argaro bij het verwijderen van wanden in de woningen, voor het creëren van grotere ruimtes. Het eindproject zou bestaan uit de constructies voor het balkon, maar om te voorkomen dat de hele gevel naar beneden kwam, heeft Lorel Totaal BV ook hiervoor constructies ter ondersteuning gemaakt.

Juist doordat het voor Arnoud elke dag weer een verassing is waar hij aan gaat werken, vindt hij het erg leuk. “De klus aan de Hanzelaan is een hele andere soort klus dan die wij normaal uitvoeren. Wanneer we aan het werk gaan, komen er ter plekke nog nieuwe klussen bij. Het staat nog niet allemaal vast wat wij op een bepaalde dag gaan doen, dit maakt het erg leuk en afwisselend,” verteld Arnoud. “Wanneer je aan het werk bent en je even naar het kantoor gaat, kom je terug met een heel notitieblok aan nieuwe klussen. Dit maakt het erg uitdagend.”

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een verdere kennismaking en het bekijken van de mogelijkheden om tot een oplossing van uw wensen op staalgebied te komen.

Spoorstraat 21
8271 RG IJsselmuiden

06 22 51 78 22
info@loreltotaal.nl

@Bouwmeester media & Web-bouwmeester.nl

Stel een vraag

Versturen