Over ons

Eigenaar van Lorel Totaal, Richard de la Combe, houdt ervan om van het gebaande pad af te gaan. Toen hij in 2005 staalbedrijf Agraro in IJsselmuiden overnam,  had hij al vrij snel de behoefte om meer te maken dan een constructie, een hekwerk of andere kleine metaalwerken. “Wat met staal begint, vertakt zich naar talloze mogelijkheden. Als je verder denkt kun je meer”, legt Richard de la Combe uit. Na een aantal uitdagende projecten te hebben afgerond besloot hij om Lorel Totaal op te richten voor klanten die op zoek warennaar een totaalconcept.

Lorel Totaal is een bedrijf dat met staal net een stapje verder gaat. Waar moederbedrijf Agraro een mooie staalconstructie aflevert gaat Lorel Totaal nog een stapje verder door bijvoorbeeld een complete bedrijfshal neer te zetten.

“Toen ik in 2008 begon als ondernemer, door het bedrijf waar ik al 15 jaar werkte over te nemen, werd ik  eigenaar van een staalbedrijf dat door de jaren heen een fijne klantenkring had opgebouwd waaronder veel agrariërs. Het bedrijf hield zich vooral bezig met hekwerken, staalconstructies en het maken van kleine metaalwerken. Na een poosje had ik in de gaten dat er meer mogelijk was binnen het bedrijf en ik begon ik mij te verdiepen in de bouw en industrie.”

”Ik probeerde mijn klantenkring te verbreden door nieuwe dingen te doen en dat ging goed. Klanten waar ik voorheen alleen het staal leverde vroegen nu of ik ook andere taken op mij kon nemen.  Ik merkte dat Agraro steeds meer andere werkzaamheden ging uitvoeren. Het bleef niet alleen bij staalbouw en metaalwerken maar de concepten werden groter en uitdagender. Werken als staal op locatie conserveren, montage van gevel en dakbeplating en een compleet grand cafe inrichting in industriële stijl waren nieuw voor ons maar ik werk met een team dat vooruitstrevend is en zichzelf graag uitdaagt. Mede door die instelling zijn we erin geslaagd om mooie dingen neer te zetten, volledig naar tevredenheid van de klant. Al doende merkten we dat de unieke kracht van ons bedrijf vooral zat in de oplossing die wij onze klanten bieden.

Waar een wil is…

Waar een wil is is een weg. dat is mijn motto en vooral uit deze instelling is in 2015 Lorel Totaal ontstaan. Een bedrijf dat zich graag laat uitdagen en met Agraro, een ijzersterke combinatie vormt. “Samen met een klant een mooi product neerzetten of een probleem oplossen geeft altijd weer voldoening.  Ik vind het heerlijk om samen met klanten te brainstormen over hoe we kwalitatief het beste product  kunnen neerzetten voor de beste prijs. Het is fantastisch om iets te maken dat niet standaard is. Mooi werk afleveren en tevreden klanten, dat is Lorel Totaal.”

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een verdere kennismaking en het bekijken van de mogelijkheden om tot een oplossing van uw wensen op staalgebied te komen.

Spoorstraat 21
8271 RG IJsselmuiden

06 22 51 78 22
info@loreltotaal.nl

@Bouwmeester media & Web-bouwmeester.nl

Stel een vraag

Versturen